Rondreis door de Pantanal - Brazilië

Wie zijn wij?

Stel je eigen rondreis samen

Wie zijn wij?

Dagboek Reizen is een intieme maar zeer professionale reisorganisatie die bestaat uit een aantal zeer gedreven personen: Hans van den Bout (1969), Tonia van den Bout (1985), Mark Leenders (1974) en Koen Hendriks (1974).

Onze dagboek rondreizen maken we zelf

Hans en Tonia zijn het hele jaar op zoek naar nieuwe bestemmingen maar reizen ook alle reeds bestaande bestemmingen af op zoek naar nieuwe "hot spots". Zij zijn tevens verantwoordelijk voor de offertes en het runnen van het bedrijf.  Toen Shoestring en Koning Aap reizen werden verkocht in 2005 is Hans in Zwitserland een avontuur voor Kuoni Reizen begonnen waar Hans uiteindelijk Tonia heeft ontmoet.

We hopen dat onze individuele reizen je zullen bevallen!

Hans van den Bout

HansGeboren en getogen Schiedammer en in het reisvak sinds 1995. Daarvoor student rechten en muziekwetenschappen. Vader van prachtige dochters en smoorverliefd op Tonia. Afrika en Brazilië zijn zijn grote liefdes maar vindt het reizen op zich altijd een feestje. Heeft als grote wens om nog een keer de Congo af te varen. Auteur van „De 40 leukste steden van de wereld".

Tonia van den Bout

ToniaHeeft na een commerciële en administratieve opleiding haar roeping in reizen gevonden, waar haar achtergrond zich heerlijk laat combineren met de soms chaotische en constant veranderende reiswereld. Reizen is een passie en met name Zuidelijk Afrika en Latijns Amerika hebben een grote plek in haar hart. Haar grote liefde is de natuur in al haar vormen en vaak is ze daar dan ook te vinden, met haar fototoestel in de hand.

Mark Leenders

MarkIs in de wolken dat hij van zijn passie zijn werk heeft mogen maken. Hij houdt van het ontdekken van andere culturen en wordt zielsgelukkig van dieren spotten in de natuur. Hij is zeer sportief, is een fervente Disney liefhebber die van een filmpje in de bioscoop houdt. Verder is Mark gek op lekker eten en hij stort zich graag op het zoeken naar nieuwe avonturen. Zijn favoriete bestemming is Polynesië.

Neelke Terblanche

Neelke heeft fysiotherapie gestudeerd, maar heeft alles omgegooid en is nu permanent op avontuur in het Kruger National Park in Zuid Afrika, waar ze al 15 jaar woont met man en kinderen. Dit gaat gepaard met de nodige bush avonturen; never a dull moment! Verder is ze echt een huismus; vindt thuis werken heerlijk met uitzicht op de bush (en olifanten in de tuin), houdt van koekjes bakken en yoga en onderneemt graag actieve avonturen met het gezin in de bush.

Koen Hendriks

KoenVan jongs af aan gek op zon en water. En dat trok Koen na een aantal jaar als online marketeer weg uit zijn kantoor, de wijde wereld in. Hij zeilde naar prachtige eilanden met parelwitte stranden. Inmiddels al weer geruime tijd met vrouw en kinderen terug in Nederland, waar hij onder andere er voor zorgt dat Dagboek Reizen als kleine intieme organisatie ook gevonden wordt op internet.

 

Bij dagboek reizen geloven we heilig in één ding.

Je kunt alleen maar iets verkopen als je er zelf bent geweest en het gebied door en door kent. Alle landen die we aanbieden hebben we in de loop der jaren vaak bezocht. Elk jaar reizen we alle windstreken af op zoek naar mooie nieuwe bestemmingen maar blijven we ook in de reeds bestaande bestemmingen op zoek naar nieuwe pareltjes om op te nemen in ons reisaanbod.

De juiste reisopbouw

Het is zeker niet zo dat alle plekken die we hebben bezocht ook getoond worden op onze site maar we hebben wel geprobeerd er een geheel van te maken. Onze expertise zal jullie als klanten helpen om er een individuele rondreis van te maken met een kop en een staart. Want in een rondreis is het tempo en de opbouw zeker net zo belangrijk als de plekken die je bezoekt!

Waarom op reis met Dagboek?

  • Zeer persoonlijke benadering
  • Unieke ervaringen
  • Diepgaande kennis van bestemmingen
  • Klein en intiem
  • Snel en effectief

Ook bij Dagboek Reizen:

  • Altijd met volledige en actuele kennis van de bestemming
  • Altijd inspirerend en een unieke ervaring
  • Prachtige combinaties met andere bestemmingen

                                                 Travelife Partner logo

Dagboek Reizen committeert zich aan duurzaamheid    

bij Dagboek Reizen zijn wij ons bewust van de belangrijke rol die wij en onze klanten spelen in het beschermen en behouden van de vaak kwetsbare natuurgebieden op onze bestemmingen. Het is mede in onze verantwoording dat de lokale bevolking, de dieren en de natuur met respect behandeld worden.

Sinds de zomer van 2021 zijn wij trotse
Travelife Partner.

Kunnen wij je helpen?

Reizen,

        Mensen ontmoeten,

                                      Ontdekken

Op de thee bij Dagboek Reizen? >>
SGR
ANVR
Calamiteitenfonds
KLM
Tripadvisor
© Dagboekreizen Reis- en Boekingsvoorwaarden - Disclaimer - Copyright - Privacy - Sitemap
Dagboek Reizen maakt gebruik van cookies