Watervallen in Costa Rica

Een introductie

 

Stel je eigen rondreis samen

Dagboek Reizen, een schatkist aan mogelijkheden

Het leven van alledag is er een die veel van een mens vraagt. Reizen is hierdoor niet langer meer een groot goed maar een genotsmiddel dat veel en vaak moet worden ingenomen.

Reizen, mensen ontmoeten, ontdekken

Individuele Rondreizen zijn er natuurlijk in alle soorten en maten en je kunt je afvragen hoe je je als organisatie nog kunt onderscheiden. We hebben een jarenlange ervaring, zowel met rondreizen als met de reiswereld en wat ons altijd het meest heeft aangesproken zijn de verhalen die je hoort onderweg van mensen die ook ontdekken en de laatste nieuwtjes met je delen zodat ook jij die dingen te zien krijgt.

We pretenderen echt niet dat we geen commerciële belangen hebben maar toch hebben we bij de opzet van Dagboek Reizen getracht die invsalshoek te vinden. We hebben alle reizen die we aanbieden zelf gemaakt en de meeste zeer recent. We hebben ze voor je beschreven als een reiziger met veel tips en dingen die we zelf als heel positief hebben ervaren. Ook veel anekdotes en weetjes zodat je, mocht je ons pad willen volgen alvast enig gevoel hebt bij de reis van je keuze.

Individuele maatwerk reizen

Wat we zelf uit Dagboek Reizen willen halen is vooral voldoening en het plezier om op persoonlijk vlak met onze klanten om te gaan. Jarenlang hebben we grote reisorganisaties geleid en het is hoog tijd voor wat reisintimiteit. We hebben daarom ook besloten om maar 250 boekingen per jaar aan te nemen. Dat houdt ons klein en zorgt er voor dat we ons kunnen wijden aan onze boekers. We willen individueel maatwerk bieden maar met een persoonlijke touch. Meer klanten kunnen we en willen we dan niet hebben. Je kunt bijna 1 op 1 de reis herbeleven zoals wij hem hebben gedaan (al zal hij nooit hetzelfde zijn!) maar onze „bouwsteenformule" zorgt er voor dat je het ook anders aan elkaar kunt knopen. Mocht je daarnaast nog eigen wensen hebben dan zullen we ook die graag voor je inpassen.

We staan meer dan voor je klaar met al onze reiskennis om je eigen dagboek aan reizen te gaan vullen!

Onze agenten ter plaatse zijn al jaren persoonlijke vrienden van ons en we kunnen daarom ook zonder schroom zeggen dat wat je ook bij ons zult boeken een prachtige en unieke ervaring zal worden. Ter plaatse word je begeleid door een lokale engelssprekende gids en/of chauffeur waarvan je vaak aan het einde van de reis het gevoel zult hebben dat je een nieuwe vriend hebt gemaakt.

De individuele rondreizen die we aanbieden zijn niet gebonden aan een begrip als luxe of basic. Het is over het algemeen een mix. Zelf zijn we niet vies van een prachtige lodge op zijn tijd zeker niet als je twee dagen ervoor midden in de jungle hebt moeten kamperen. De reizen zijn ontsproten aan onze eigen wensen en zijn dus allemaal uniek!

onze missie

Bij Dagboek Reizen streven wij er naar toerisme duurzamer te maken. Ons duurzaamheidsbeleid omvat het informeren van onze klanten en het stimuleren van onze lokale partners om gezamenlijk zowel de natuur als ook de cultuur op onze bestemmingen te waarborgen.

Lees hier ons duurzaamheidsbeleid.

Waarom op reis met Dagboek?

  • Zeer persoonlijke benadering
  • Unieke ervaringen
  • Diepgaande kennis van bestemmingen
  • Klein en intiem
  • Snel en effectief

Ook bij Dagboek Reizen:

  • Altijd met volledige en actuele kennis van de bestemming
  • Altijd inspirerend en een unieke ervaring
  • Prachtige combinaties met andere bestemmingen

                                                 Travelife Partner logo

Dagboek Reizen committeert zich aan duurzaamheid    

bij Dagboek Reizen zijn wij ons bewust van de belangrijke rol die wij en onze klanten spelen in het beschermen en behouden van de vaak kwetsbare natuurgebieden op onze bestemmingen. Het is mede in onze verantwoording dat de lokale bevolking, de dieren en de natuur met respect behandeld worden.

Sinds de zomer van 2021 zijn wij trotse
Travelife Partner.

Kunnen wij je helpen?

Reizen,

        Mensen ontmoeten,

                                      Ontdekken

Op de thee bij Dagboek Reizen? >>
SGR
ANVR
Calamiteitenfonds
KLM
Tripadvisor
© Dagboekreizen Reis- en Boekingsvoorwaarden - Disclaimer - Copyright - Privacy - Cookies - Sitemap