kaart jordanie Jerash Dode Zee Kerak Amman Madaba Petra Wadi Rum Aqaba Dubai
Klik op de plaatsnaam voor een fotoimpressie

Rondreis JordaniŽ en Dubai; Waar werelden samenkomen

We zaten hier een beetje te dubben over leuke bestemmingen die niet te ver weg zijn. Momenteel zijn er nogal wat van deze bestemmingen afgevallen vanwege de Arabische lente. Toen kwam het idee op om Jordanië en Dubai te combineren.

Individuele Rondreis Jordanië en Dubai: relatief dichtbij huis

Jordanië, met zijn prachtige oude historie die terug te vinden is in Petra en Jerash en het hypermoderne Dubai. Een grotere tegenstelling is haast niet denkbaar. Voeg daar een flinke snuf natuur aan toe in de vorm van de Dode- en de Rode Zee en de woestijn bij Wadi Rum et voilà, een heerlijke reis is geboren!

SGRANVRCalamiteitenfondsKLMBijdrage Tripadvisor DagboekReizen
Reisverhaal van onze Reis door JordaniŽ & Dubai Zelf je individuele rondreis JordaniŽ & Dubai samenstellen Individueel rondreizen in JordaniŽ & Dubai: reistips en adviezen Wetenswaardigheden van de JordaniŽ & Dubai specialist JordaniŽ & Dubai Rondreis Individueel - de Dagboekreis Foto's van onze individuel reis naar JordaniŽ & Dubai Bouwstenen Rondreizen JordaniŽ & Dubai
5 sterke punten van rondreizen in jordanie
lees reisverhalen en anekdotes

 

Dagboek Reizen maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.