kaart zuidafrika Johannesburg Phalaborwa Machampane Machampane Hermanus Hluhluwe Mlilwane Sodwana Bay St. Lucia Tsitsikamma Stellenbosch
Klik op de plaatsnaam voor een fotoimpressie

Reizen naar Zuid Afrika en Mozambique; La Joie de Vivre in Afrika!

De mogelijkheden in Zuid Afrika zijn schier oneindig. Er is bijna niets dat je er niet kunt doen. Als reiziger schuilt daar ook meteen het gevaar in. Wij zijn in Zuid Afrika al zo vaak mensen tegengekomen die totaal overreist waren en niet meer wisten wat ze de eerste dag hadden gedaan! Dat is niet de aanpak van Dagboek.

Een trektocht door Kruger National Park? Wij doen het! Uniek in Nederland....safari wijzer

Ons aanbod beperkt zich tot Kaapstad, het Kruger Park en als "icing on the cake" het wonderschone Tswalu. Nieuw en redelijk uniek is de 4 daagse wandeltocht die we aanbieden in samenwerking met de mensen van het Kruger Park. Mocht je echt terug willen naar de natuur en al je zintuigen willen prikkelen dan is deze ervaring een must!

SGRANVRCalamiteitenfondsKLMBijdrage Tripadvisor DagboekReizen
Reisverhaal van onze Reis door Zuid-Afrika & Mozambique Zelf je individuele rondreis Zuid-Afrika & Mozambique samenstellen Individueel rondreizen in Zuid-Afrika & Mozambique: reistips en adviezen Wetenswaardigheden van de Zuid-Afrika & Mozambique specialist Zuid-Afrika & Mozambique Rondreis Individueel - de Dagboekreis Foto's van onze individuel reis naar Zuid-Afrika & Mozambique Bouwstenen Rondreizen Zuid-Afrika & Mozambique
5 sterke punten van rondreizen in zuidafrika
lees reisverhalen en anekdotes

 

Dagboek Reizen maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.