kaart Zambia
Klik op de plaatsnaam voor een fotoimpressie

Individuele rondreis Zambia; gastvrij met de mooiste nationale parken

Het kan soms raar lopen. We hadden twee klanten die heel graag naar Zambia wilden. Wij kenden het land vooral van naam maar hadden nu niet direct bedacht dat we hier naar toe zouden gaan. De twee reisden echter via ons af en waren zo enthousiast dat ook wij vonden dat we er maar eens moesten gaan kijken. Eén van onze betere beslissingen van dit jaar!

safari wijzerEen individuele rondreis door Zambia samenstellen?

Zambia is nog bijna maagdelijk en je wordt er met open armen ontvangen. De nationale parken kunnen zich echt meten met de mooiste in Afrika en mijn droom om ooit eens een kleimuur vol karmijnrode bijeneters te zien werd binnen een dag vervuld... Nog meer aanbevelingen nodig?

SGRANVRCalamiteitenfondsKLMBijdrage Tripadvisor DagboekReizen
Reisverhaal van onze Reis door Zambia Zelf je individuele rondreis Zambia samenstellen Individueel rondreizen in Zambia: reistips en adviezen Wetenswaardigheden van de Zambia specialist Zambia Rondreis Individueel - de Dagboekreis Foto's van onze individuel reis naar Zambia Bouwstenen Rondreizen Zambia
5 sterke punten van rondreizen in zambia
lees reisverhalen en anekdotes

 

Dagboek Reizen maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.