kaart egypte Luxor Aswan Dahab Nuweiba
Klik op de plaatsnaam voor een fotoimpressie

Reizen door Egypte; de ideale mix

Wat is er nou lekkerder dan een korte break als het in maart nog steeds maar geen lente wil worden? Wij zijn zelf zeker geen mensen die erg lang op een strand kunnen liggen. We vinden het er heerlijk maar we moeten er iets te doen hebben. We maken een plan maar beseffen dat we door het tijdsgebrek erg veel prachtige dingen moeten laten schieten.

Samen met ons je ideale individuele rondreis naar Egypte samenstellen?

We gaan een paar dagen naar Cairo om even de souks op te snuiven en zetten dan koers naar een strand met een mooi rif zodat we niet alleen maar hoeven te lezen maar ook kunnen genieten van de natuur zowel boven- als onderwater. Zo gezegd, zo gedaan en je komt als herboren terug!

SGRANVRCalamiteitenfondsKLMBijdrage Tripadvisor DagboekReizen
Reisverhaal van onze Reis door Egypte Zelf je individuele rondreis Egypte samenstellen Individueel rondreizen in Egypte: reistips en adviezen Wetenswaardigheden van de Egypte specialist Egypte Rondreis Individueel - de Dagboekreis Foto's van onze individuel reis naar Egypte Bouwstenen Rondreizen Egypte
5 sterke punten van rondreizen in egypte
lees reisverhalen en anekdotes

 

Dagboek Reizen maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.