Abu Simbel in Egypte

De ideale mix van cultuur zon en zee

Individuele rondreis Egypte
Stel je eigen rondreis samen

Individuele rondreis Egypte

De ideale reis door Egypte gaat een paar dagen naar Cairo om even de souks op te snuiven en natuurlijk de pyramides te bezoeken om dan koers te zetten naar Aswan. Vandaar kun je dan met een heerlijk ontspannen cruise op de Nijl naar Luxor om dan af te sluiten aan een strand met een mooi rif zodat je niet alleen maar hoeft te lezen maar ook kunnen genieten van de natuur zowel boven- als onderwater. Je komt als herboren terug!

Kijk naar onze voorbeeldreis door Egypte.

Deze kun je vanaf € 1095 per persoon boeken, gebaseerd op 2 personen en exclusief de internationale vluchten.

Kaart van Egypte
Ons Dagboek
De schatten van Egypte
Onderweg naar Schiphol bedenk ik mij ineens dat het 2 jaar geleden is dat ik ergens naar toegevlogen ben. Op Schiphol aangekomen voelt het vreemd, het is zo rustig hier, niet normaal! De corona...
Lees verder
Tempel in Egypte
Dag 1: Iemand zou de KLM eens uit moeten leggen dat het niet lekker is om zo laat naar Cairo te vliegen maar het alternatief is of qua prijs of het feit dat je over moet stappen niet...
Lees verder
met kinderen in Egypte
Het is februari en we zitten met zijn allen aan tafel. Het lijkt me een goed idee om eens te beginnen over de zomervakantie want ik ben de winter nu al meer dan zat (had ik toen geweten dat ie tot...
Lees verder
Combinatie Reizen

Combinatie reizen

We willen individueel maatwerk bieden met een persoonlijke touch. Je kunt bijna 1 op 1 een reis herbeleven zoals wij hem hebben gedaan (al zal hij nooit hetzelfde zijn!). Je kunt ook combinaties maken of bestemmingen op je eigen wijze aan elkaar knopen. Dit zijn mogelijke bestemmingen om deze reis mee te combineren.

Jordanie
We zaten hier een beetje te dubben over leuke bestemmingen die niet te ver weg zijn. Toen kwam het idee op om Jordanië en Dubai te combineren en een heerlijke reis vol contrasten was het...
Lees verder
Voorbeeldreis

Egypte; het is tijd om het land van de farao’s te herontdekken

Het is hoog tijd om dit heerlijke land weer uit het slob te trekken. Egypte is zeker niet gevaarlijker dan Parijs dus laat je niet langer weerhouden en ga al die prachtige bouwwerken zien. Neem een paar dagen voor de pyramides en oud Cairo voordat je naar Aswan vliegt, het meest Afrikaanse stukje Egypte. Stap daar op een Nijl cruise en laat je meevoeren naar Luxor waar ook (of juist nu) weer ontzettend veel ontdekkingen worden gedaan. Tot slot kun je dan gaan ontspannen aan de Rode Zee. Daar zijn zeker meerder plekken voor de bedenken al zijn wij nog wat voorzichtig met het Sinaï schiereiland.

Dag tot dag programma

Dag 1 en 2; bij aankomst staan we je natuurlijk op te wachten en brengen we je naar je comfortabele hotel. De volgende dag ga je natuurlijk de pyramides bekijken maar kun je verder ook flexibel met de Engels sprekende gids de dag indelen. Wil je wellicht de minder bekende pyramide van Dashur bekijken of kies je voor een kopje muntthee in Khan el Khalili in het oude centrum van Cairo?

Dag 3 en 4; je vliegt naar Aswan waar we je weer met open armen ontvangen. De enige excursie die hier is inbegrepen is een bezoek aan de tempel van Philae die je per boot bereikt. De tempel ligt in de Nijl op een eiland. Verder is het hier aan jezelf maar mocht je bijvoorbeeld naar Abu Simbel willen om de gigantische beelden van Ramses te zien dan regelen we dat met liefde.

Dag 5 – 7; je gaat op dag 5 aan boord van een Nijl cruise. Natuurlijk kiezen we een comfortabele uit die een zwembad heeft op het dek. De tocht naar Luxor is eigenlijk niet eens zo gek lang maar de tocht wordt goed verdeeld. De ochtend/middag van dag 6 kun je Kom Ombo gaan bekijken en na een bezoek aan de prachtige tempel bij Edfu kom je einde dag 6/begin dag 7 aan in Luxor. De volgende dag bezoek je dan een deel van Luxor (het deel met Karnak) maar slaap je deze nacht nog wel gewoon aan boord.

Dag 8 ga je van boord en slaap je vannacht in Luxor zelf. Je gids neemt je vandaag mee naar de Westbank om de beroemde Vallei der Koningen te bezoeken. Verder mag ook de tempel van Hatshpsut niet ontbreken en de kolossen van Memnon zijn ook echt een bezoek waard. De hele dag heb je net als gisteren ook vervoer tot je beschikking.

Dag 9 -11 rijd je naar Hurghada waar je een paar dagen ontspannen kunt genieten van de Rode Zee met zijn prachtige koraal. Hurghada heeft genoeg te bieden als het aankomt op vertier maar we kunnen dit deel ook omzetten naar Marsa Alam of Dahab indien gewenst.

Dag 12 vlieg je via Cairo terug naar huis.

 

 

Prijs: vanaf € 1095 per persoon bij 2 reizende personen

Ben je geïnteresseerd in deze reis?

>> Stuur ons een aanvraag voor de voorbeeldreis.

 

De hotels die we willen gebruiken zijn de volgende:

 • Cairo: Barcelo   
 • Aswan: Obelisk Hotel 
 • Nile cruise:  M/S Miss Egypt Nile cruise 
 • Luxor: Iberotel 
 • Hurghada: Swiss Inn Resort  

Inbegrepen in de reissom:

 • vervoer in een privé vervoer met chauffeur en airconditioning
 • Luxe Nijl cruise op basis van vol pension
 • overnachtingen in voornoemde hotels o.b.v. logies en ontbijt
 • een lokale engelssprekende gids in elke bezochte plaats
 • vlucht van Cairo naar Aswan
 • de genoemde excursies met transport en een Engels sprekende gids excl. entreegelden

Niet inbegrepen in de reissom:

 • overige maaltijden
 • drankjes etc.
 • fooien
 • boekingskosten € 50,-
 • SGR bijdrage € 5,- per persoon
 • calamiteitenfonds € 2,50
 • entreegelden
 • optionele excursies en activiteiten
 • internationale vlucht Cairo v.v., luchthavenbelasting

Ben je geïnteresseerd in deze reis?

>> Stuur ons een aanvraag voor de voorbeeldreis.

Kaart van Egypte
Hoogtepunten

In een notendop

Om het allemaal wat makkelijker te maken hebben we de hoogtepunten even onder elkaar gezet met een korte omschrijving. Dit betekent overigens niet dat dit de enige plekken zijn die wij kennen of door jou als klant kunnen worden aangevraagd. We hebben simpelweg een selectie gemaakt van de "highlights" in combinatie met de meest bijzondere plekken die wij kennen. Mocht je hiervan willen afwijken dan kun je dat uiteraard aangeven in het "stel je eigen reis samen" formulier.

Cairo

Een stad met vele gezichten. Bewonder de pyramides, bezoek de mummie kamer in het Egyptisch museum of geniet van een cocktail in één van de prachtige hotels met een adembenemend uitzicht op de Nijl.

Aswan

Je voelt dat je écht in Afrika bent. Dit is ook dé plek om een uitstap te maken naar Abu Simbel. Verder zijn een bezoek aan de botanische tuinen en de tempel van Philae een must.

Luxor

Egypte op zijn best! Neem de tijd om alle oudheid op je in te laten werken als je een bezoek brengt aan de tempel van Karnak en de Vallei der Koningen.

Dahab

Als je heerlijk wil snorkelen en duiken maar niet opgeslokt wilt worden in het massa toerisme van Egyptische badplaatsen is dit dé plek! De atmosfeer is in al die jaren nog steeds niet veel verandert.

Na'ama Bay

Wordt gezien als de chique variant van Sharm el Sheikh. Het heeft vooral een heerlijke boulevard waar het goed flaneren is. De restaurantjes liggen vaak aan zee en zijn bijna zonder uitzondering sfeervol.

Nuweiba

Vroeger beroemd om zijn dolfijn waar je mee kon zwemmen. Nu die er niet meer is, is het vooral een plek waar de Sinaï je tot rust brengt. De riffen zijn maagdelijk en wachten er op om verder ontdekt te worden. Ideaal om hier te snorkelen.

Abu Simbel

Deze tempel werd verplaatst om de stuwdam mogelijk te maken. De tempel ter ere van Ramses is zeer bijzonder en per bus of vliegtuig te bereiken vanuit Aswan

Nijl Cruise

Een Nijl cruise is chique en comfortabel maar ook nog eens een heerlijk ontspannen manier om meer van Egypte te ontdekken

Marsa Alam

Mocht Hurghada je te druk zijn dan is dit nog een goed alternatief… bovendien zijn hier dugongs te vinden al heb je daar wel geluk voor nodig.

Ik dacht zelf aan iets anders…

Heb je een bestemming op het oog die hier niet tussen staat? Of heb je al eigen plannen en wil je een rondreis daaromheen plannen? Wij denken graag met je mee! In de laatste stap van ons aanvraagformulier volgt een tekstveld voor opmerkingen waar je de wensen nader kan toelichten. Of geef aan wanneer wij je mogen bellen om je plannen te bespreken.

Reistips

Reistips

We staan meer dan voor je klaar met al onze reiskennis om je eigen dagboek aan reizen te gaan vullen! Ook met praktische informatie, weetjes en tips.

 •   Bekijk Allemaal Sluit Allemaal
 • Accommodatie Bekijk Sluit
 • Thuisblijvers mee laten genieten?
  Bekijk Sluit
 • Vervoer - Egypte
  Bekijk Sluit
 • Geldzaken - Egypte
  Bekijk Sluit
 • Internet en telefonie - Egypte
  Bekijk Sluit
 • Algemene informatie - Egypte
  Bekijk Sluit
 • Klimaat - Egypte
  Bekijk Sluit
 • Veiligheid - Egypte
  Bekijk Sluit
 • Waar je op moet letten - Egypte
  Bekijk Sluit
 • Vaccinaties - Egypte
  Bekijk Sluit
 • Verzekeringen
  Bekijk Sluit
 • Internationale vluchten
  Bekijk Sluit
 • Goede doelen op je bestemming
  Bekijk Sluit
Kiekjes
Ervaringen
Ervaringen van anderen

Hi Hans. Je bent me voor! Het was super!!! We hebben enorm genoten. Nergens last van gehad en iedereen meer dan aardig. Ik ga nog eens terug! Groet! Ghada. 

Ps. Zodra ik wat foto's heb stuur ik je er een. Tis nu een chaos...

Rondreis Marokko

Beste Hans,

We hebben een geweldige reis gehad, heerlijk en indrukwekkend.Vooral Jerash, Danah en Petra sprongen eruit. Overigens waren ook Madaba en Mount Nebo meer dan de moeite waard. Wat tegenviel was eigenlijk alleen de reistijd de 1e reisdag, die was te lang. En dan hebben we nog niet eens het kasteel in Kerak bezocht. We waren pas om 8 uur in Danah en hebben dus dik 2 uur in het donker gereden. Ik denk dat we dit wat onderschat hebben. De Kings Highway gaat gewoon niet snel en zeker voor Jerash heb je tijd nodig.

Leerpuntje voor de volgende keer.

Wadi Rum vonden we de rondrit heel erg imposant, mooier dan bijv. de woestijnrit in Marokko, zeker anders. Wat we jammer vonden was dat er in ons kamp veel omgevingslicht was en je hierdoor (en door het zand)vrijwel geen sterrenhemel kon zien.

Verder vonden we de verscheidenheid aan hotels verrassend, de eenvoud maar warmte in Danah en luxe in Petra.

Kortom, Buiten het kamp in Wadi Rum, vooral door het vele licht, alles prima bevallen.We komen voor de kerst nog een keer langs om over een volgende vakantie te praten.

 

Groeten, ook aan Tonia,

Dick en Tiny

Rondreis Jordanië

Beste Tonia,

 

Bij dezen wil ik u en iedereen van Dagboek Reizen, namens mezelf en mijn reisgenoten, bedanken voor een onvergetelijke vakantie.

Alles was tot in de puntjes geregeld en is uitstekend verlopen. We hebben een hele fijne tijd gehad en in een prachtig land met erg aardige mensen.

Als u het op prijs stelt ben ik bereid om een uitgebreider verslag te schrijven over onze bevindingen, op- en/of aanmerkingen en tips over Dagboek Reizen en onze reis in het algemeen.

Met vriendelijke groeten,

Bram

 

Reis Egypte

Hallo Hans, 

Dank je wel voor je bericht, leuk!

Wij hebben zeker genoten! Alles was goed georganiseerd, overal stonden de gidsen en chauffeurs voor ons klaar. Ook om ons te brengen naar het door ons zelf geboekte hotel in Safaga. Crew Travel is een prima organisatie. Top! Onderstaand onze bevindingen en wat tips.

De gidsen vertelden per bezienswaardigheid een aantal highlights al dan niet aan de hand van fotomateriaal en daarna konden we zelf de bezienswaardigheid bekijken.

De hotels waren goed. In het hotel in Caïro hebben wij de kamer omgewisseld, hierdoor kregen we een kamer met tegels, zicht op het zwembad en piramides, top (zijn kamers op de begane grond, aanrader). Het hotel in Luxor is luxe, maar ook onhandig ingedeeld, wat vergane glorie en alleen gratis wifi in de lobby. Ligging nabij het centrum is leuk, zeker als je langer verblijft. Voor 1 nachtje zou een ander hotel ook goed zijn. 

Hotel in Aswan, het verblijf was zeer kort, maar aangenaam!

De Nijlcruise was ook goed, ruime cabin, niet druk, dus alle ruimte aan boord op het zonnedek. Het was uiteindelijk de Jaz Crown Prince. Ook het programma is anders verlopen dan verwacht. We vertrokken pas donderdagmiddag in plaats van woensdagavond. Hierdoor bezochten we Kom Ombo aan het eind van de donderdag en Edfu vrijdagmorgen vroeg. Dat was prima. Op vrijdag aan het einde van de dag kwamen we in Luxor aan. Hierdoor stonden voor zaterdag de volgende bezienswaardigheden op het programma: Vallei of de Koningen, Hatsjepsoet, Tempel van Karnak en Luxor tempel. Gelukkig hebben we een deel 's morgens gedaan en een deel 's middags, maar het was zeer intensief. Blijkbaar is het heel lastig of wellicht zelfs niet mogelijk om ruim van te voren het juiste programma te weten, veel hangt af van stroming, welke boot en wie het dan ook verder beslist.

Het enige wat we echt anders zouden willen is het reizen naar Abu Simbel. Reizigers die deze trip ook zouden willen doen, zouden we adviseren om vanaf Aswan te vliegen naar Abu Simbel, dit te bezichtigen en dan terug vliegen naar Aswan. Scheelt een keer zeer vroeg opstaan en niet twee keer dezelfde 3 uur durende rit door de woestijn. Bijkomen in het Movepick hotel is dan heerlijk. 

Nogmaals bedankt voor het organiseren van onze reis. Jullie staan op ons lijstje als we naar een van de andere bestemmingen die jullie aanbieden willen.

Mochten jullie nog vragen hebben, vernemen we dat graag.

Hartelijke groet, Astrid en Willem

Reis Egypte

Hoi Hans.

We zijn er weer.

Het was super, Caïro en ons Nederlands sprekende gids waren een mooi begin.Wat was het een chaos met auto s en mensen.

Het was heel fijn om onze gids Sahr te ontmoeten, door de taal ook veel informatie gekregen.

We waren erg tevreden hoe het allemaal geregeld was, niks kwamen we te kort.

Gidsen, taxi die klaar stond allemaal perfect en even aardig, ook al het personeel op de cruise, hebben ook echt leuk contact gehad.

Super fijn dat we niet met grote groep waren maar met zn 2 en.

We zijn erg tevreden met jullie en crew tours.

Wie weet tot een volgende keer.

Groet Brigitte en Erik

Reis Egypte

Goedemorgen Hans,

We kijken met elkaar terug op een hele fijne reis.
We hebben alle hoogtepunten mogen zien die we al zo lang op ons lijstje hadden staan.
En wat was het indrukwekkend mooi.

We hebben er echt van genoten. Egypte is een prachtig land met vriendelijke en toegankelijke mensen.
Prachtige foto’s gemaakt. Beelden in onze herinnering. Zeker voor herhaling vatbaar.
Het reizen zorgt voor veel bijkomende indrukken. Het was soms ook wel overweldigend.
Het is dan fijn als je eind van de middag in je hotel bent en lekker even in het zwembad alle prikkels van je af kunt spoelen.

Het door een onbekende omgeving op zoek gaan naar een restaurant is een heerlijke ervaring.
Veel onverwachte dingen gezien en gevonden.
We hebben ons geen moment onveilig gevoeld.

In Cairo hadden we een Nederlands sprekende gids Osama. Die had al heel lang geen toeristen meer begeleid. En hij was gretig om ons alles wat hij wist te vertellen.
Soms was dit een beetje te veel. Zodat we bijna geen ruimte hadden om zelf te bepalen wat we wilden denken en waarvan we wilden genieten.Toen hebben we hem gezegd dat wij het tempo bepaalden en alles voor ons te veel was.

In Aswan tot Luxor was Omar bij ons. Zijn Engels moesten we even aan wennen. Maar hij ontdooide steeds meer en heeft volgens ons ook echt van ons genoten.
Beide gidsen probeerden wel steeds om extra onderdelen ( tegen ruime betaling uiteraard) toe te voegen aan het programma. We hebben heel, heel weinig toeristen gezien.
En behalve in het hotel in Luxor geen Nederlands gehoord een hele week. Dat was best lekker.
De bevolking was soms wel opdringerig, maar dat kennen we wel van andere reizen.
De  hotels zijn ons uitstekend bevallen! Het personeel, de agenten en de gidsen waren allen zeer, zeer behulpzaam en vriendelijk.

Het was fijn dat er in Luxor snel een zwembad geregeld kon worden. Dat de zoekgeraakte koffer van Jesse dezelfde dag werd nabezorgd.evenals het vergeten duikmasker was echt super service. De rolstoel was wel steeds een dingetje, maar kwam, meestal na wat aandringen en wachten , toch steeds weer tevoorschijn.
Dit zijn de gewone ongemakjes die het reizen zo aantrekkelijk maken.

Het laatste hotel Coral Beach bleek een all- inclusive resort. Waar we dus ook van die bandjes omkregen.
Nog geprobeerd uit te leggen dat we alleen HP hadden. Tevergeefs.
We hadden prachtige, ruime kamers naast elkaar met zeezicht. Wel aan het eind van het resort, dus 10-15 minuten wandelen als je iets vergeten was. Dat vonden we niet erg hoor!

De reis terug was door het overstappen lang. (Van 1.30-17.30 uur uit en thuis) Maar daar kan niemand iets aan doen. Covid heeft geen rol gepeeld in onze reis.
De laatste dag even een test gehaald met de dure hoteltaxi. Was zo gepiept.
Egypte gaat vaccinatie op korte termijn verplicht stellen voor alle buitenlanders, dus we waren net op tijd!

Dank je wel voor het organiseren van deze geweldige reis.
Als we weer geld hebben, ga ik voor een volgende reis zeker aan jullie organisatie denken en hem ook zeker bij andere mensen aanbevelen.

Vriendelijke groet, ook namens alle medereizigers
Annette

Egypte reis oktober 2021

Beste Hans,

Wij zijn sinds vandaag pas weer thuis. We hadden er nog een paar daagjes Valencia aan vast geplakt haha.

Het was werkelijk een fantastische reis. Het eten was heerlijk, de mensen aardig, het land was schitterend. Alles was goed verzorgd en heel erg netjes. Bijna over the top eigenlijk, de behulpzaamheid van de mensen. We waren met iets minder ook al tevreden geweest, vooral als je ziet hoe arm de mensen zijn. Maar alle hotels waren super, de excursies ook. De gidsen waren hartstikke aardig. Vooral onze eerste gids Mahmoet vonden we echt geweldig en pastte heel goed bij ons qua persoonlijkheid. De gidsen zijn overigens wel iets anders geïnstrueerd denk ik dan in de beschrijving staat. Ze hebben een programma en het "vrij indelen" van je dag is volgens mij niet helemaal de bedoeling haha. Maar met een beetje hulp van jullie is dat allemaal goed gekomen. Gelukkig maar, want anders waren we niet naar Dashur geweest en dat was voor ons toch een van de absolute hoogtepunten.

Davey is ook heel blij dat hij mee is gegaan met de ballonvaart. Nog bedankt voor jullie bemiddeling hierin! Ook een hoogtepunt en een absolute aanrader.

We zijn superblij dat we gegaan zijn en we hebben het contact met jullie ook als heel erg fijn ervaren. Mochten we weer een keer een grote reis gaan maken, dan gaan we zeker bij jullie aankloppen. We zitten voor 2022 te denken aan een combi van Madagascar en de Comoren (periode september-oktober ivm de walvissen!)

We zullen sowieso iedereen aanraden om Egypte bij jullie te boeken!

Heel, heel erg bedankt. En zeker ook voor de snelle reacties iedere keer.

Hartelijke groeten,
Davey & Denise

Egypte reis november 2021


Mijn vraag aan Dagboekreizen was: hebben jullie een leuk plan voor 9 dagen Egypte met mijn 22-jarige zoon? En dat hadden ze! Een mooie rondreis van Cairo naar Hurghada met vliegtuig, cruiseboot, zeilboot, ballonvlucht, trein en auto. Hoe gaaf is dat!

We zijn echt enorm verwend, op elke nieuwe locatie stond er een uitstekende Engels sprekende gids met vervoer klaar en werden we langs de hoogtepunten geleid van dit indrukwekkende land. Ahmed, Waleed en Mohammed wisten steeds de leukste dingen te vertellen en zo ging het land en de geschiedenis voor ons echt leven. Maar ook bijvoorbeeld even samen met de gids een simkaartje regelen. En lekker eten zonder buikpijn te krijgen. In Cairo zagen we met Ahmed het Nationaal Museum en de piramides. De lokale reisagent regelde de volgende dag nieuw vervoer toen de nachttrein naar Aswan onverwachts veel vertraging kreeg. Daar hebben we geen zorgen over gehad. Zo haalde we toch nog de cruiseboot langs de Edfu tempel, en veel moois in Luxur en Aswan. Ik kan alleen maar zeggen: het was op en top genieten. Na nog een paar dagen strand in Hurghada vlogen wij ruim een week later licht gebruind maar vooral super enthousiast weer terug naar Nederland. Een reis om nooit te vergeten!

Egypte reis januari 2022

Hoi Hans en Tonia,

Bij gebrek aan Facebook even langs deze weg een review.

Voor de pandemie stond er een rondreis door Brazilië gepland. Dit werd een voucher, toen een rondreis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Mozambique, vervolgens weer een voucher en uiteindelijk een refund.
Alleen al om de wijze waarop dit hele proces werd aangepakt zou ik DagboekReizen meer dan aanbevelen.
Het is een organisatie gerund door integere oprechte en positieve mensen voor wie hun werk hun passie is en het kan niet anders dan dat dit doorsijpelt in de wijze waarop ze hun reizen organiseren en in hun keuze voor de lokale organisaties met wie zij werken.
Wij hebben als gezin het geluk gehad in ons jaar reizen, tweemaal een deel met DagboekReizen te kunnen doen.
Een maand Colombia en een week in een relatief onbekend maar adembenemend mooi gebied in Brazilië, de Jalapao.
Beide reizen waren afwisselend, uitstekend georganiseerd en met veel oog voor onze behoeften als gezin samengesteld.
Hans en Tonia hebben het talent accomodaties te vinden met een charme die wij erg waarderen en waar we ons direct thuis voelden.
De maand Colombia heeft ons een fantastisch inkijkje gegeven in dit prachtige land met eindeloos veel natuur waar we ons zoveel in hebben mogen vermaken. De plaatsen en steden die we bezochten waren met alle muurschilderingen een lust voor het oog en door de gidsen die we troffen en tours die we kregen altijd informatief en boeiend.
Het fijne aan onze reis door Colombia was ook de ruimte die er was gelaten om zelf een invulling te kiezen en te organiseren ter plaatse, wat ons een prettig gevoel van autonoom zijn gaf, iets wat soms onder gesneeuwd kan raken tijdens overvolle georganiseerde trips.
In de Jalapao in Brazilië waren we enkel met lokale toeristen en een fantastische gids in een bijzonder gebied met de fervedouros als absoluut hoogtepunt.
Wij zijn ervan overtuigd dat je met DagboekReizen kiest voor een organisatie die ook de minder bekende juweeltjes van een land aandoet en je een complete ervaring biedt die veel verder gaat dan de foto’s van een gemiddelde reisbrochure.
Dank Hans en Tonia voor 5 geweldige weken en het daarnaast ook volkomen belangeloos geven van tips en aanbevelingen gedurende onze reis van afgelopen jaar. We hebben er talloze opgevolgd en het heeft ons op schitterende plekken gebracht.
Mede dankzij jullie is ons jaar de wereld over een onvergetelijke ervaring geworden.

Nou dit is hem dan.
Ik word er bijna emotioneel van.
Maar dat ben ik snel:-) en over tweeenhalve week gaan we weer naar huis dus ik moet sowieso afscheid nemen van ons jaar en dat valt niet mee.
En vooral;
We zijn jullie gewoon enorm dankbaar.

Martijn en Didi en Tijmen en Imme

brazilie en colombia 2022

Goedemiddag

Het was weer een fantastische reis. Ongelofelijk goed geregeld met begeleiding.
In Caïro hadden we Sam als gids - heel prettige man die veel heeft verteld. Was een feestje om met hem op pad te gaan.
Hotels waren prima /goed.
In luxor hadden we ook een prima gids - vallei der koningen was boven verwachting prachtig.
Daarna lekker renpaard dagen snorkelen in Hurghada.

Jullie hadden het niet beter kunnen regelen. Een mooie herinnering gemaakt met onze kinderen.
Hartelijk dank weer en tot een volgende keer!

Groet
Ellen

Egypte oktober 2023
Kunnen wij je helpen?

Reizen,

        Mensen ontmoeten,

                                      Ontdekken

Op de thee bij Dagboek Reizen? >>
SGR
ANVR
Calamiteitenfonds
KLM
Tripadvisor
© Dagboekreizen Reis- en Boekingsvoorwaarden - Disclaimer - Copyright - Privacy - Sitemap
Dagboek Reizen maakt gebruik van cookies