kaart zuid india
Klik op de plaatsnaam voor een fotoimpressie

Rondreis Zuid India: bonte mix van geuren en kleuren

Het is bijna niet te geloven dat wij nog steeds niet in het zuiden van India zijn geweest. Nou ja, ik was er in 1998 maar dat is zo lang geleden dat ik het niet meer mee kan tellen. Gelukkig komt daar nu verandering in en gaan we op zoek naar tijgers in de minder bekende parken als Bandipur en Nagarhole. Natuurlijk combineren we dit met de goudgele stranden van Kerala en de beroemde tempelsteden van Tamil Nadu.... je voelt het al, dit kan niet mislukken!

Rondreizen door Zuid India

Het zuiden van India is, net als het noorden een bonte mix van kleuren en geuren maar hier is de sfeer relaxter, de natuur groen en overdadig en is alles veel minder massaal!

 

SGRANVRCalamiteitenfondsKLMBijdrage Tripadvisor DagboekReizen
Reisverhaal van onze Reis door Zuid-India Zelf je individuele rondreis Zuid-India samenstellen Individueel rondreizen in Zuid-India: reistips en adviezen Wetenswaardigheden van de Zuid-India specialist Zuid-India Rondreis Individueel - de Dagboekreis Foto's van onze individuel reis naar Zuid-India Bouwstenen Rondreizen Zuid-India
5 sterke punten van rondreizen in zuidindia
lees reisverhalen en anekdotes

 

Dagboek Reizen maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.