Home / maak een afspraak

Op de thee bij Dagboek Reizen

Wil je ons "live" ontmoeten dan kan dat natuurlijk. Vul snel even dit formuliertje in en we nemen contact op om een afspraak met je/jullie te maken.

Indien gewenst komen we naar jullie toe. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden. We rekenen 50 euro voor een afspraak bij jullie thuis. Afspraken thuis zijn te maken in de provincies: Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht, Zeeland, Gelderland, Noord Brabant en Antwerpen. Voor de overige provincies geldt dat er alleen afspraken op kantoor te maken zijn. Dat is absoluut geen onwil maar wij zijn een klein team en kunnen het ons helaas niet veroorloven om grotere afstanden af te leggen.......


Je kunt ons ook zaterdag 26 mei 2018 bezoeken tijdens de volgende informatiedag in het Wereldmuseum in Rotterdam. Gedurende deze dag zitten we daar paraat om met een hapje en een drankje je reisplannen door te nemen.

Het is noodzakelijk om vooraf te reserveren (dat kan met het zelfde formulier), zo maar langslopen lukt helaas niet. Geef daarbij aan welke bestemming de voorkeur heeft (weet je het nog niet, geen enkel probleem). Wij betalen natuurlijk de kaartjes voor het museum!


 

Maak een afspraak

  •  
  •  
SGRANVRCalamiteitenfondsKLMBijdrage Tripadvisor DagboekReizen
Prive Rondreis Zuid-oost Azië Prive Rondreis Midden Amerika Prive Rondreis India Prive Rondreis Zuid Amerika Prive Rondreis Midden-Oosten
Dagboek Reizen maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.