kaart peru Aguas Calientes Lima Nazca Puno Chivay Cuzco Ollantatambo Manu
Klik op de plaatsnaam voor een fotoimpressie

Individuele rondreis Peru; land van verloren culturen, de Andes en de Amazone

Het wordt voorlopig onze laatste reis naar Zuid Amerika. Peru is een land dat ik eerder heb bezocht maar nooit echt in heb rondgereisd. Ik ken er maar stukken van en ik ben dan ook blij dat ik nu eens alles ga zien.

Stel met ons je ideale individuele rondreis naar Peru samen! Ga met ons mee naar de Amazone en ontdek Manu of loop als de oude Inca´s naar Macchu Pichu.....

Als we de reis plannen willen we allebei ook de jungle van de Amazone zien. In Peru ligt Manu, een nationaal park dat beroemd is vanwege de ara's die klei komen eten. Verder gaan we natuurlijk Machu Picchu bekijken  en brengen we een bezoek aan de Nazca lijnen. Ons toetje is de Colca Canyon waar we de condors kunnen zien vliegen. Dit moet genieten worden!

SGRANVRCalamiteitenfondsKLMBijdrage Tripadvisor DagboekReizen
Reisverhaal van onze Reis door Peru Zelf je individuele rondreis Peru samenstellen Individueel rondreizen in Peru: reistips en adviezen Wetenswaardigheden van de Peru specialist Peru Rondreis Individueel - de Dagboekreis Foto's van onze individuel reis naar Peru Bouwstenen Rondreizen Peru
5 sterke punten van rondreizen in peru
lees reisverhalen en anekdotes

 

Dagboek Reizen maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.