Reizen met Dagboek Reizen - Zuid-Amerika

zekerheid

Stel je eigen rondreis samen

de zekerheden van dagboek reizen

verzekeringen

Logo Allianz Global AssistanceIedere deelnemer aan onze reizen is verplicht om een reisverzekering te hebben. Niet verplicht, maar wel sterk aanbevolen is het afsluiten van een annuleringsverzekering.  Ga vooraf goed na of alle te ondernemen, risicovolle, activiteiten gedekt worden. Denk hierbij aan snorkelen, duiken, raften, floating, kanoën, jetski, surfen, waterskiën, vlotvaren, parasailing, paragliding, deltavliegen, parachutespringen, ballonvaren, mountainbiking, sand-en snowboarding, canopytour, canyoning, bungeejumping, speleologie. Mocht je graag aan een van bovenstaande activiteiten meedoen, check dan vooraf bij je reisverzekering of dit wel gedekt is, zo niet of je dit eventueel met een extra clausule kunt bijverzekeren.

Dagboek Reizen biedt zelf geen verzekeringen aan maar hebben wel een partner die dit faciliteert. 

https://www.allianz-assistance.nl/reisverzekering/onze-reisverzekeringen

Mocht de link zelf niet werken, gelieve deze in de browser te kopiëren. 

stichting garantiefonds reisgelden (sgr)

Logo SGRReislust BV (KvK 34336223), waarvan Dagboek Reizen het handelsmerk is, is aangesloten bij SGR. Je kunt dit controleren via www.sgr.nl of bekijk ons SGR certificaat. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

anvr

logo ANVRReislust BV (KvK 34336223), waarvan Dagboek Reizen het handelsmerk is, is aangesloten bij de ANVR. Klik op het ANVR logo om ons bedrijfscertificaat in te zien. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden voor pakketreizen en/of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld Reisarrangement Voorwaarden) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik op deze link voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Reizigersvoorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden voor pakketreizen en/of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld Reisarrangement Voorwaarden) en overige ANVR-informatie. Lees hier ook de ANVR brochure.

stichting calamiteitenfonds reizen

Logo Calamiteitenfonds

Reislust BV (KvK 34336223), waarvan Dagboek Reizen het handelsmerk is, is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

klm

Logo Klm SkyDagboek kiest er voor om betrouwbare partners te kiezen. In het licht hiervan is KLM een partner waar we trots op zijn.
KLM brengt een groot deel van onze klanten direct naar hun bestemming en we werken al vele jaren tot beider tevredenheid samen.

Klik hier om direct naar de website van KLM te gaan.

tripadvisor

Logo TripadvisorTripadvisor vinden we een mooi platform om eigen ervaringen te kunnen delen. We zien ook wel dat er niet altijd objectief wordt geschreven maar over het algemeen is het een geweldige tool om te kijken waar je gaat slapen en wat je kunt verwachten. Als iedereen zijn ervaringen hier blijft delen dan hebben we als reizigers een geweldige tool in handen om hoteliers maar ook excursies te beïnvloeden in een zeer positieve manier. 

Hier vind je onze beoordelingen op TripAdvisor.

reislust bv

Voor de volledigheid vermelden we dat Dagboek Reizen een merknaam is van Reislust BV. Mocht er behoefte zijn om bovenstaande te checken dan is het relevant om navraag te doen over Reislust BV aangezien deze naam bij bovenvermelde instanties bekend is.

Waarom op reis met Dagboek?

  • Zeer persoonlijke benadering
  • Unieke ervaringen
  • Diepgaande kennis van bestemmingen
  • Klein en intiem
  • Snel en effectief

Ook bij Dagboek Reizen:

  • Altijd met volledige en actuele kennis van de bestemming
  • Altijd inspirerend en een unieke ervaring
  • Prachtige combinaties met andere bestemmingen

                                                 Travelife Partner logo

Dagboek Reizen committeert zich aan duurzaamheid    

bij Dagboek Reizen zijn wij ons bewust van de belangrijke rol die wij en onze klanten spelen in het beschermen en behouden van de vaak kwetsbare natuurgebieden op onze bestemmingen. Het is mede in onze verantwoording dat de lokale bevolking, de dieren en de natuur met respect behandeld worden.

Sinds de zomer van 2021 zijn wij trotse
Travelife Partner.

Kunnen wij je helpen?

Reizen,

        Mensen ontmoeten,

                                      Ontdekken

Op de thee bij Dagboek Reizen? >>
SGR
ANVR
Calamiteitenfonds
KLM
Tripadvisor
© Dagboekreizen Reis- en Boekingsvoorwaarden - Disclaimer - Copyright - Privacy - Sitemap
Dagboek Reizen maakt gebruik van cookies