Home / Zekerheid

De zekerheden van Dagboek reizen

Verzekeringen

 Iedere deelnemer aan onze reizen is verplicht om een reisverzekering te hebben. Niet verplicht, maar wel sterk aanbevolen is het afsluiten van een annuleringsverzekering. Dagboek Reizen biedt in samenwerking met Allianz Global Assistance onderstaande verzekeringen aan. Ga vooraf goed na of alle te ondernemen, risicovolle, activiteiten gedekt worden. Denk hierbij aan snorkelen, duiken, raften, floating, kanoën, jetski, surfen, waterskiën, vlotvaren, parasailing, paragliding, deltavliegen, parachutespringen, ballonvaren, mountainbiking, sand-en snowboarding, canopytour, canyoning, bungeejumping, speleologie. Mocht je graag aan een van bovenstaande activiteiten meedoen, check dan vooraf bij je reisverzekering of dit wel gedekt is, zo niet of je dit eventueel met een extra clausule kunt bijverzekeren.

Dagboek Reizen biedt de volgende verzekeringen aan:

Kortlopende reisverzekering

Met deze reisverzekering kun je goed verzekerd op reis gaan. Alle belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld repatriëring en medische kosten zijn hierin standaard voor de kostprijs gedekt. Je kunt kiezen uit:

  • pakket A Europese Unie  €0,95 per dag + €4,50 poliskosten
  • pakket A Wereld exclusief USA/Canada €2,00 per dag + €4,50 poliskosten
  • pakket A Wereld + USA/Canada   €2,40 per dag + €4,50 poliskosten
  • pakket B Europese Unie  €1,85 per dag + €4,50 poliskosten
  • pakket B Wereld exclusief USA/Canada €2,75 per dag + €4,50 poliskosten
  • pakket B Wereld + USA/Canada   €3,40 per dag + €4,50 poliskosten

Egypte en Marokko vallen nu onder Wereld exclusief USA/Canada

 

Kortlopende annuleringsverzekering Volledig

5,6% van de totale reissom + € 4,50 poliskosten + 21 % assurantiebelasting (dit percentage wordt genomen over het verzekerde bedrag)

 

En natuurlijk is het ook mogelijk om een doorlopende reisverzekering af te sluiten.

 

Mocht je willen weten wat dat kost in jouw geval dan kun je hiervoor de volgende linkjes gebruiken:

 

Reisverzekering via Allianz

Annuleringsverzekering via Allianz

Doorlopende Reisverzekering via Allianz

 

Indien je via Dagboek Reizen een verzekering wenst af te sluiten kun je dit aangeven op het boekingsformulier. Het factuurnummer van je boeking bij Dagboek Reizen is dan tevens het polisnummer van je verzekering bij Allianz Global Assistance.

Tot slot: Veel mensen hebben een annuleringsverzekering maar het is tevens van belang om even te checken of dit bedrag hoog genoeg is om de vaak hoge reissom mee terug te claimen. Het kan noodzakelijk zijn om bij te verzekeren en dat is ook eenvoudig om te doen. Geef ons gewoon aan voor welk bedrag je verzekerd bent en dan sluiten wij de verzekering voor het resterende bedrag af.

Helaas kunnen wij voor onze Belgische klanten geen kort lopende reisverzekering verzorgen.

Klik hier of op één van de verzekeringen voor verdere informatie.

 

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Dagboek Reizen (KvK nr. 34336223) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.”

 

ANVR

Wij zijn aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen in het algemeen en de informatie daarover. Op al onze reizen zijn deze reisvoorwaarden van toepassing. De volledige voorwaarden staan ook op: www.anvr.nl.

 

Stichting Calamiteitenfonds Reizen

Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat jullie als consument die deelnemen aan een door ons georganiseerde reis:

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. De volledige voorwaarden staan ook op: www.calamiteitenfonds.nl.

 

KLM

Partner KLM

Dagboek kiest er voor om betrouwbare partners te kiezen. In het licht hiervan is KLM een partner waar we trots op zijn.
De KLM brengt een groot deel van onze klanten direct naar hun bestemming en we werken al vele jaren tot beider tevredenheid samen.

Klik hier om direct naar de website van KLM te komen

 

TripAdvisor

Bijdrage Tripadvisor DagboekReizenTripadvisor vinden we een mooi platform om eigen ervaringen te kunnen delen. We zien ook wel dat er niet altijd objectief wordt geschreven maar over het algemeen is het een geweldige tool om te kijken waar je gaat slapen en wat je kunt verwachten. Als iedereen zijn ervaringen hier blijft delen dan hebben we als reizigers een geweldige tool in handen om hoteliers maar ook excursies te beïnvloeden in een zeer positieve manier.

Hier vind je onze beoordelingen op TripAdvisor.

 

Reislust BV.

Voor de volledigheid vermelden we dat Dagboek Reizen een merknaam is van Reislust BV. Mocht er behoefte zijn om bovenstaande te checken dan is het relevant om navraag te doen over Reislust BV aangezien deze naam bij bovenvermelde instanties bekend is.

SGRANVRCalamiteitenfondsKLMBijdrage Tripadvisor DagboekReizen
Prive Rondreis Zuid-oost Azië Prive Rondreis Midden Amerika Prive Rondreis India Prive Rondreis Zuid Amerika Prive Rondreis Midden-Oosten
Dagboek Reizen maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.