kaart tanzania Nungwi Lake Natron Serengeti Ngorogoro Mto Wa Mbu Lake Eyasi Selous
Klik op de plaatsnaam voor een fotoimpressie

Individuele Rondreis Tanzania en Zanzibar; en de wereld was volmaakt

Er zijn veel manieren om door Afrika te reizen maar de meest comfortabele is toch wel om je rond te laten rijden in je eigen 4WD minivan of landrover.

Een individuele rondreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen?

We hebben besloten om een reis naar Tanzania te maken. Ik ben er al vaker geweest maar een echte reis door het Noorden van dit land is toch al weer even geleden. safari wijzerWe zullen het voor mij mooiste plekje op aarde, Lake Natron, bezoeken en als alles goed gaat gaan we ook bij de Hadzabe, een kleine stam in het gebied van Lake Eyasi, langs. Verder staat er vooral veel wild op het programma en het mooie hiervan is dat je nooit van te voren weet wat je te zien krijgt. Het zou één van mijn mooiste reizen ooit worden!

SGRANVRCalamiteitenfondsKLMBijdrage Tripadvisor DagboekReizen
Reisverhaal van onze Reis door Tanzania & Zanzibar Zelf je individuele rondreis Tanzania & Zanzibar samenstellen Individueel rondreizen in Tanzania & Zanzibar: reistips en adviezen Wetenswaardigheden van de Tanzania & Zanzibar specialist Tanzania & Zanzibar Rondreis Individueel - de Dagboekreis Foto's van onze individuel reis naar Tanzania & Zanzibar Bouwstenen Rondreizen Tanzania & Zanzibar
5 sterke punten van rondreizen in tanzania
lees reisverhalen en anekdotes

 

Dagboek Reizen maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.