kaart zimbabwe
Klik op de plaatsnaam voor een fotoimpressie

Individuele rondreis Zimbabwe; natuur en landschappen

Ze hebben echt een poosje zwarte sneeuw gezien voor wat betreft toerisme naar Zimbabwe. Nu is echter de KLM er weer op gaan vliegen en lijken de zaken weer wat ten goede te keren. En dat is maar goed ook want het land heeft in Hwange en Mana Pools twee van de allermooiste parken van Zuidelijk Afrika in de aanbieding.

Een individuele rondreis door Zimbabwe samenstellen? safari wijzer

Voeg daarbij de Victoria watervallen en je snapt, prima plek om naar af te reizen. In onze ogen is het land ook uitstekend te combineren met Zambia of Botswana waardoor je een enorme hoeveelheid aan landschappen krijgt voorgeschoteld maar ga kijken en oordeel zelf!

SGRANVRCalamiteitenfondsKLMBijdrage Tripadvisor DagboekReizen
Reisverhaal van onze Reis door Zimbabwe Zelf je individuele rondreis Zimbabwe samenstellen Individueel rondreizen in Zimbabwe: reistips en adviezen Wetenswaardigheden van de Zimbabwe specialist Zimbabwe Rondreis Individueel - de Dagboekreis Foto's van onze individuel reis naar Zimbabwe Bouwstenen Rondreizen Zimbabwe
5 sterke punten van rondreizen in zimbabwe
lees reisverhalen en anekdotes

 

Dagboek Reizen maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.